Onze ijsbar

Omdat wij wel van een feestje houden, komen we ook graag op die van jou!

Ideaal bij bijvoorbeeld een buurtfeest, familiedag, verjaardag, evenement, opening, personeelsfeest, op het schoolplein, bruiloft enz enz. 
De ijsbar kan worden gebruikt voor partijen van 20 tot 200 personen! 

Onze ijsbarren
Wij beschikken over 2 ‘normale’ ijsbarren en 2 elektrisch gekoelde ijsbarren. 

In de normale ijsbar kunnen 3 smaken ijs. In deze ijsbar zit geen extra koelsysteem dus deze ijsbar is perfect als het ijs max 2 uur moet staan. Bijvoorbeeld als toetje na een buffet of bbq.

Nieuw zijn de elektrisch gekoelde ijsbarren. Dit is eigenlijk een mini ijsvitrine waar 2 smaken ijs in kunnen. Eenvoudig de stekker in het stopcontact het de ijsbar koelt. Deze ijsbar is perfect als je het ijs wat langer wil hebben staan, bijvoorbeeld bij een open dag of evenement. 

Tarief
Elke smaak kan in 2,5 of 5 liter worden besteld.
2,5 liter = ca 30 bollen ijs €35,00
5 liter = ca 60 bollen ijs €65,00

Hierbij krijg je natuurlijk ook alle toebehoren zoals hoorntjes, servetjes en een ijsknijper. Wil je ook graag bakjes met ijslepeltjes ontvangen is dat geen probleem. We rekenen hiervoor €5,00 per 50 stuks. We vragen geen huur voor de ijsbar, wel vragen we een contante borg van €100 voor de elektrische ijsbar. Deze kan je voldoen bij het ophalen en krijg je bij het inleveren terug.
Je dient de ijsbar zelf op te halen en terug te brengen. 

Via deze link kan je alle smaken bekijken en direct reserveren!

online reserveren!

Maar ook op maat gemaakte catering zoals een dessertbuffet met ijstaarten en andere desserts behoren tot de mogelijkheden. Neem even contact met ons op als je hier meer over wil weten.