Ons “en zo”

Alsof een heerlijk ijsje nog niet genoeg is, bieden we meer! In onze gezellige ijssalon of op ons buitenterras kan je heerlijk relaxed plaatsnemen en genieten van bijvoorbeeld een kop koffie met iets lekkers of heerlijke coupe!

Iets lekkers bij de koffie


Op de vraag; ‘wat heb je het liefst bij de koffie?’ Gaf het grootste deel van de mensen heel resoluut aan: appeltaart! Nou dat hebben we dus! En als we het doen dan doen we het goed; met zelfgemaakte appeltaart van clienten van DAC Tubbergen. Deze taart is vast in ons assortiment, hiernaast hebben wij een wisselend assortiment huisgemaakt gebak en cake. Ook bieden we regelmatig verse warme wafels aan met slagroom en een seizoenstopping als aardbeien, warme kersen of nutella. Neem een kijkje in onze gebaksvitrine in de winkel!

Hesselink Koffie: Onze heerlijke koffie nu ook voor thuis!!

Voor onze opening hebben we wekenlang gezocht naar de allerlekkerste koffie voor onze klanten. We waren het er over eens dat Hesselink Koffie het best bij ons past. Niet alleen om de ontzettend lekkere koffie, maar ook door hun filosofie dat kwaliteit, familie en duurzaamheid voorop staan.
Na 4 seizoenen hebben we erg vaak de vraag gekregen van klanten of de koffie ook gekocht kon worden voor thuis en met deze vraag zijn we naar Hesselink gestapt. Hoewel dit nog geen bestaand concept was van de koffiebrander hebben ze hierop ingespeeld en zijn wij erg trots te kunnen zeggen dat deze koffie zowel in de ijssalon als thuis kan worden gedronken! We bieden koffiebonen aan in verpakkingen van 1 kg en kleinverpakkingen van 250 gram.

Blond Amsterdam


Vanaf november 2018 mogen wij ons officieel verkooppunt van Blond Amsterdam noemen!
Met dit vrolijke servies maak je van je tafel een feestje! Ideaal als cadeautje, maar ook erg leuk voor jezelf of om te sparen voor je uitzet. We hebben speciaal een inpakcursus gevolgd om het extra feestelijk te maken!
In onze kast vind je voornamelijk items uit de ‘even bijkletsen’ lijn. Maar we zullen ook nieuwe lijnen en thema’s plaatsen. Denk aan Moederdag, sinterklaas en kerst!
Ook in onze webshop kan je je Blond Amsterdam artikelen bestellen.

Bakmixen de Bakzolder

Thuis bakken is populairder dan ooit! De bakmixen van de Bakzolder staan al vanaf dag 1 bij ons in de winkel en ze vliegen de deur uit! Kies je favoriet en je taart of cake wordt zeker een hit op elke verjaardag, feestje of gewoon bij de koffie. Veel ingrediënten zijn al verwerkt in de mix, vaak hoef je alleen wat verse ingrediënten zoals melk of eieren toe te voegen.

Het assortiment van de Bakzolder is erg groot en wij bieden dan ook een ruim en wisselend assortiment aan. Enkele voorbeelden: Red velvet cake, American brownie, appel-kaneel cake, boterkoek, cafe noir cake, citroen mascarpone, frambozencake met witte chocolade, stroopwafelcake en nog veel meer! Ook hebben we heel veel bavarois mixen, broodmixen, roommixen en glutenvrije mixen. Staat jouw favoriet niet bij ons in de winkel? Geef het even aan dan bestellen we hem voor je!

Treasure Tea

Wat zijn we blij met deze geweldige aanvulling in de winkel! Een artikel wat leuk is om te geven maar ook nog eens gewoon lekker voor jezelf kan zijn. We starten met losse thee in ca 20 smaken. Maar gezien de eerste reacties verwachten we dit snel uit te breiden naar meer!
Er is voor elk wat wils; er zijn pure smaken en gearomatiseerde melanges. Rooibos, zwarte thee, witte thee, fruit- en kruidensmaken. In onze winkel hebben we voor elke smaak een geurpotje, zo kan je op alle gemak je favoriete smaakje uitzoeken.
Onze tip: Jut’s Golden Caramel en Jul’s Golden Vanille. Deze luxe thee bevatten gouden glitters die dansen door je kopje. Een feestje in je theekop!